ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας όπου θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin σήμερα και αύριο αντίστοιχα.
Σε σχετική ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι μεταξύ άλλων στις συνεδριάσεις θα συζητηθούν θέματα για το μέλλον της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, τους δημοσιονομικούς κανόνες και την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση, τη φορολογική επιβάρυνση της εργασίας και τη στρατηγική για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους στο περιθώριο των συνεδριάσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου