Την θεατρική μεταφορά «θρυλικής» σειράς του Mega φαίνεται πως ετοιμάζει το δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου.
Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου ξεπέρασαν την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ετοιμάζουν την επαναφορά της σειράς «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;», που αγαπήθηκε μέσα από την συχνότητα του Mega.
Ωστόσο, η επαναφορά δεν θα γίνει τηλεοπτικά, αλλά στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα, με διαφορετικούς ηθοποιούς.
«Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά θα συνεργαστούν ξανά. Το σχέδιο που ετοιμάζουν είναι πολύ μεγάλη έκπληξη. Υπάρχουν συζητήσεις με θεατρικούς παραγωγούς προκειμένου το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;΄ να γίνει στο θέατρο, εννοείται με άλλο καστ», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στους «Κου Κου».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Een3v84LTkU
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως στο ΕΒΕΠ: Η αναβάθμιση των συστημάτων ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις
- Αγοράζει φθηνά, πουλάει με υπεραξία! Ο Τιάγκο Πίντο και το αγγλικό success story
- Πειραιάς: Δεμένα τα πλοία λόγω παμπειραϊκής απεργίας – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
- Απίστευτη γκάφα Βελόπουλου για την υπόθεση Έπστιν: Παρουσίασε σκηνή από το American Horror Story με την Lady Gaga ως «αποδεικτικό υλικό» (βίντεο)