Μία μεγάλη είσοδο στα premium λευκά οινοπνευματώδη ποτά κάνει η Pernod Ricard, λανσάροντας την πρώτη βότκα παγκοσμίως που περιέχει εκχύλισμα χαβιαριού.
Χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε χρόνια έρευνας για την παραγωγή της L’Orbe Vodka x Caviar, η οποία δημιουργήθηκε από το Breakthrough Innovation Group της εταιρείας.
Η βότκα ενσωματώνει μια πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία δεν χρησιμοποιεί χημικούς σταθεροποιητές, τεχνητά αρώματα ή άλλα πρόσθετα.
Για την παραγωγή της χρησιμοποιήθηκε το γνωστό Royal Baeri caviar, το οποίο προσδίδει κρεμώδη υφή και μια βουτυρώδη «νότα» στο ποτό.
Το premium ποτό διατίθεται στο εξωτερικό (σ.σ στο La Maison du Whisky και Fortnum & Mason) προς 135 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπάς Αραγτσί: Επίσκεψη στο Κατάρ πριν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη
- Ρέθυμνο: Δέκα συλλήψεις για εγκληματική ομάδα με απάτες σε κτηνοτροφικές επιδοτήσεις και διακίνηση ναρκωτικών
- Γερμανία: Ιστορική συντριβή για το CDU – Κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής στο Μεκλεμβούργο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.