ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα υγείας, νεοδιοριζόμενοι συνήγοροι και κώλυμα των παλιών, οδήγησαν στην αναβολή της δίκης σε δεύτερο βαθμό του 60χρονου που λήστεψε και σκότωσε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, τον Οκτώβριο του 2017 στο Β΄Νεκροταφείο της Αθήνας.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέβαλε τη δίκη για τις 25 Νοεμβρίου 2020, καθώς τόσο η υπεράσπιση, όσο και η πολιτική αγωγή επικαλέστηκαν κώλυμα.
Απούσα από το δικαστήριο η μητέρα της εφοριακού, με την κόρη της να περιγράφει στο δικαστήριο την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της. Όπως είπε «με το ζόρι τρώει και κοιμάται. Δεν είναι σε θέση να έρθει στο δικαστήριο και για το λόγο αυτό ζητεί αναβολή».
Ασθενής δήλωσε ο επίσης απών από το δικαστήριο κατηγορούμενος. Με επιστολή του, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί. Η συνήγορος του, η οποία πριν από λίγες ημέρες διορίστηκε από το Δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.