ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτη (23/1) η κλήρωση του Τζόκερ η οποία μοίραζε στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας ποσό άνω των 1,3 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα ήταν οι 3, 8, 12, 25, 31 και τζόκερ το 5.
Στην κλήρωση εντοπίστηκε ένα τυχερό δελτίο που χαρίζει στον κάτοχό του το ποσό των 1.357.647,22 ευρώ. Παράλληλα, εντοπίστηκαν έξι νικητές στη δεύτερη κατηγορία που μοιράζονται από 12.589,32 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικό έλλειμμα: Αύξηση 21,7% τον Σεπτέμβριο του 2026 – Στα 3.317,5 εκατ. ευρώ
- Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην ΕΕ στους μισθούς – Στα 18.800 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές, έναντι 41.500 ευρώ στην Ευρώπη
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Καμπανάκι σε εκτεθειμένες επιχειρήσεις μετά τις κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία στην Ευρώπη
- Θεοδωρικάκος: Αλλάζει μετά από 190 χρόνια το πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ στα logistics
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.