ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires», που ανέβηκε στο Παρίσι από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ δημοσιογράφου από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Μόνικα Μπελούτσι, στο τέλος του προηγούμενου έτους, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο. Πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires», ενσαρκώνοντας τη Μαρία Κάλλας. Μάλιστα, έχει ήδη έρθει σε επαφή με θεατρικό παραγωγό των Αθηνών και σκοπεύει σύντομα να βρεθεί στην Αθήνα και να πρωταγωνιστήσει στην ίδια θεατρική παράσταση.
Στην παράσταση διαβάζονται αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, πρόκειται δηλαδή για ένα “αναλόγιο”.
«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα “ναι”, παρά τον φόβο μου. Ένα “ναι” από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».
Η Μόνικα Μπελούτσι θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες.
Η παράσταση αναμένεται να φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο.
Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
