ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο τριμελές Δ.Σ. από ανεξάρτητα μέλη εξέλεξε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms.
Όπως αναφέρεται στην εταιρική ανακοίνωση, «με πλειοψηφία 26.333.310 ψήφων υπέρ, που αντιστοιχούν στο 98,59% των παρισταμένων ψήφων, στο 83,48% του συνόλου των μετοχών και σε ποσοστό 83,90 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας [ψήφοι κατά: 375.805 /αποχή:0] αποφασίστηκε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τον ακόλουθο ορισμό ανεξάρτητων μελών, το οποίο απαρτίζεται από τους:
1.Δημήτριος Τσίρμπας του Ιωάννη,
2.Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος του Βενιζέλου, Ανεξάρτητο Μέλος και
3.Στέφανος Ξενάκης του Αντωνίου, Ανεξάρτητο Μέλος
H θητεία του ΔΣ είναι πενταετής, ήτοι έως και τις 13.1.2025, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2025.
Μετά τα ανωτέρω, δεν έγιναν άλλες ανακοινώσεις κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ούτε τέθηκαν άλλα θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lamborghini από το Κάιρο
- Ουκρανία-Ρωσία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και αύριο
- Amazon: Επιστρατεύει την τεχνητή νοημοσύνη για ταχύτερη παραγωγή ταινιών και σειρών
- Τζέι Ντι Βανς: Θα θεσπίσουμε σύστημα κατώτατων τιμών για τα κρίσιμα ορυκτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.