ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το οχηματαγωγό πλοίο «ΙΟΝΙΣ» και αναγκάζεται να επιστρέψει με τους επιβάτες του στο λιμάνι του Πειραιά
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 10 το πρωί, με 70 επιβάτες 33 μέλη πλήρωμα, 13 ΙΧ οχήματα, 4 φορτηγά και δύο δίκυκλα. Το ΙΟΝΙΣ πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιά, Κύθηρα, Κίσσαμο.
Όπως έγινε γνωστό, το πλοίο εμφάνισε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή την ώρα που βρισκόταν εν πλω.
Αφού διαπιστώθηκε το πρόβλημα, αποφασίστηκε ότι το πλοίο θα επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, απ’ όπου ξεκίνησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ένατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού
- ΥΠΕΝ: Υπεγράφη η ΚΥΑ για το on-bill financing – Ενεργειακές αναβαθμίσεις χωρίς αρχικό κεφάλαιο
- Vodafone: Σε διαδικασία ενίσχυσης της κεφαλαιακής θέσης της ινδικής της θυγατρικής που αναζητά δάνειο $3,7 δισ.
- Ουκρανία: Αντιμετωπίζει έλλειψη αντιαεροπορικών πυραύλων, λέει η πολεμική της αεροπορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.