ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εμίρης του Κατάρ σεΐχης Ταμίμ μπεν Χαμάντ Αλ-Θάνι δήλωσε σήμερα, στη διάρκεια επίσκεψής του στο Ιράν, ότι η αποκλιμάκωση της έντασης και ο διάλογος είναι απαραίτητοι για την επίλυση των περιφερειακών κρίσεων σε μια «ευαίσθητη» περίοδο.
Το σχόλιο αυτό έκανε ο εμίρης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά μαζί με το ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη σε μια περίοδο έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ-Ιράν που απειλεί να αποσταθεροποιήσει την περιοχή.
Ο ίδιος ευχαρίστησε ακόμη το Ιράν, με το οποίο η χώρα του μοιράζεται ένα τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου, επειδή υποστήριξε την Ντόχα παρέχοντάς της χερσαία και εναέρια πρόσβαση μετά την απόφαση της Σαουδικής Αραβίας και των συμμάχων της να επιβάλλουν στο Κατάρ διπλωματικό και εμπορικό εμπάργκο στα μέσα του 2017.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.