ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία με δύο γονείς νεκρούς, πιθανότητα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από σόμπα υγραερίου, την ώρα που τα τρία παιδιά τους κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διαμέρισμα 5ου οροόφου στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 19-21 στο Μεταξουργείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς.
Τα παιδιά, ηλικίας 11, 17 και 19 ετών, αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και όταν είδαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.
Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Μιούλερ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.