array(0) {
}
        
    
Menu
1.69%
Τζίρος: 83.14 εκατ.

Ο Πάρις Κ. Ξανάλατος, νέος πρόεδρος στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Media

Άγριες Μέλισσες: Ένα ακόμη φονικό στο Διαφάνι

Comments

Άλλο ένα θύμα των κόλπων του Δούκα Σεβαστού

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», που επιστρέφουν μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, λόγω των εορτών.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι ταχείες και υπόσχονται να μην αφήσουν παραπονεμένους τους τηλεθεατές. Εκτός από το μεγάλο μυστικό της Ανέτ, που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα αποκαλυφθεί, ταράζοντας τις ισορροπίες, τόσο στην οικογένεια Σεβαστού, όσο και γενικότερα στο Διαφάνι, ένας ακόμη φόνος βρίσκεται προ των πυλών στο χωριό.

Ο αδίστακτος Δούκας, μετά τον εκβιασμό του Κυπραίου, πως αν δεν του δώσει ό,τι του ζητήσει θα τον καταγγείλει για τον φόνο του Γιάννου, έχει θορυβηθεί. Θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και, με τη βοήθεια του Μελέτη, φτάνει στα ίχνη του βοσκού. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Λευτέρης ίσως να είδε κάτι τη νύχτα του φόνου του Γιάννου. Η αντίδραση του Δούκα είναι ακαριαία.

Όπως αναφέρει το «MY tv», ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη, για να μη μιλήσει σε κανέναν άλλον. Όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης, λοιπόν, την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός και όλο το Διαφάνι συγκλονίζεται με την είδηση, καθώς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτε, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να ρισκάρει και να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος, όμως, να πάρει εκδίκηση και να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και, έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του Κυπραίου, αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά. Έτσι, δίνει εντολή στον Μελέτη και εκείνος στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση αυτή τη φορά;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίδειξη δύναμης ισχύος από Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ – Η αλήθεια και το δίκαιο είναι με το μέρος μας, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος
Ο Πάρις Κ. Ξανάλατος, νέος πρόεδρος στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά
Citigroup: Εφετείο των ΗΠΑ επαναφέρει αγωγή $1 δισ. για τον ρόλο της στο σκάνδαλο Oceanografia
ΣτΕ: Απαραίτητος ο νόμος για την εξομοίωση των ορίων συνταξιοδότησης των στρατιωτικών δικαστών με αυτά των πολιτικών δικαστών
Ψάλτης (Alpha Bank): Υψηλά τα έσοδα από τόκους και το επόμενο τρίμηνο – Τι είπε για την AXIA
Σύνοδος Πρυτάνεων: Στο τραπέζι η διαφύλαξη του ασύλου – Τι λέει στους Πρυτάνεις η Σοφία Ζαχαράκη
Μακρόν- Τουσκ: Υπογράφουν σύμφωνο φιλίας και σύμπραξης – Σφήνα στον επεκτατισμό των ΗΠΑ στην Ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ
Κρυπτονομίσματα: «Λουκέτο» στην πλατφόρμα «eXch» έβαλαν οι γερμανικές αρχές – Κατασχέθηκαν €34 εκατ.
Οι νέες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ. Κοπελούζου με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Σίσι
Ο Γιώργος Βερνίκος στο My Story με την Μάριον Μιχελιδάκη