• Media

    Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μυστικό της Ανέτ που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες κατια δανδουλακη


    Με αγωνία αναμένουν οι τηλεθεατές τη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες»

    «Διάλειμμα» για τις γιορτές έχει κάνει η δημοφιλής σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», με τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν μέσα στις επόμενες ημέρες μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες να υπόσχονται πολλές και συγκλονιστικές εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές και ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί, λειτουργώντας ως «βόμβα» στα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Διαφάνι.

    Το μυστικό που πρόκειται να αποκαλυφθεί αφορά στην Ανέτ, ένα πρόσωπο που δεν έχει δώσει δικαιώματα έως τώρα και φαίνεται, μάλιστα, να λειτουργεί κατασταλτικά στις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ των υπόλοιπων μελών της οικογένειας Σεβαστού. Ο μόνος που γνωρίζει το μυστικό της Ανέτ είναι ο αδελφός της, Δούκας, ο οποίος και θα εκμεταλλευτεί το «προνόμιο» αυτό, με σκοπό να την εκβιάσει, όταν ο ίδιος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

    Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του MY tv, το μυστικό της Ανέτ αφορά σε ένα παιδί, που εκείνη γέννησε πριν από πολλά χρόνια. Στα προσεχή επεισόδια, το μεγάλο αυτό μυστικό θα αποκαλυφθεί.

    Η Ανέτ αψηφά τη δύναμη του Δούκα και, όταν ανακαλύπτει την αδικία που έγινε εις βάρος του Μιλτιάδη, αποφασίζει να τον δικαιώσει. Έτσι, συζητά με τον Δούκα, προκειμένου να διορθώσει το λάθος που έκανε εναντίον του αδερφού του. Ωστόσο, ο Δούκας έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι και την εκβιάζει. Το μυστικό, που έως τώρα γνωρίζουν μόνο εκείνος και η Ανέτ.

    Εκείνη εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από την ίδια και τον αδελφό της. Του αποκαλύπτει πως, όταν ήταν νέα, είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, όμως δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε, εξαιτίας διαφόρων γεγονότων, προσπάθησε να την προστατεύσει.

    Εν τω μεταξύ, η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον Μιλτιάδη, αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Μιλτιάδης σοκάρεται από όσα ακούει και, χωρίς να χάσει χρόνο, απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.



    ΣΧΟΛΙΑ