ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις Φιλιππίνες αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Και μπορεί αρχικά να έπεσαν πάνω σε τυφώνες, ωστόσο το 2020 βρήκε το νησί Coron με ήλιο.
Μάλιστα οι δυο τους απήλαυσαν τη βαρκάδα και τη θάλασσα. Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε τις προηγούμενες μέρες και ένα βίντεο, όπου έκανε τις βουτιές της στα καταπράσινα νερά του νησιού, ενώ με την αλλαγή του χρόνου ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να ευχηθεί στους followers με την παρακάτω φωτογραφία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Παύλος Πολάκης – Συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή
- Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα – Τα ευρύματα της Αντιτρομοκρατικής
- Συνεχίζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Το σκληρό μήνυμα του Νίκου Παππα – «Δεν μπορεί να αποφασίζει όποιος υπηρετεί άλλο πολιτικό σχέδιο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.