ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα επόμενα χρόνια ίσως οι θεατές να μπορέσουν να δουν το Kill Bill 3, αν ισχύσουν όσα δηλώνει κατά καιρούς ο Κουέντιν Ταραντίνο.
Όπως δήλωσε στο GamesRadar, δεν αποκλείει να κάνει την τρίτη συνέχεια του Kill Bill, όπου η Ούμα Θέρμαν φόρεσε την κίτρινη φόρμα της και έπιασε το σπαθί katana για να πάρει εκδίκηση από τον πρώην αγαπημένο της.
Εξάλλου, ο Ταραντίνο δήλωσε στο SiriusXM ότι η ταινία είναι «σίγουρα στα χαρτιά».
Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι θα χρειαστούν «τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα», προτού γίνει γνωστό κάτι για την ταινία. Είτε αυτό αφορά την αρχή της παραγωγής, είτε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους, κάνοντας σαφές ότι το Kill Bill 3 δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Ταραντίνο.
Η καθυστέρηση φαίνεται ότι οφείλεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για μια θεατρική παράσταση και για μία τηλεοπτική σειρά.
«Έχω γράψει ένα θεατρικό, έχω γράψει και μία τηλεοπτική σειρά πέντε επεισοδίων» δήλωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί αγοράζει Alpha Bank το Helikon, οι ισχυροί στον Κόκκαλη, η ώρα της Aegean, τα calls αγωνίας Κοντόπουλου στο ΜΜ, τα κέρδη του Βαφιά και ένα hot quiz για αρμόδιους
- Πότε παραγράφονται οι οφειλές στους Δήμους – To κόλπο των δημάρχων και η «εισβολή» σε τραπεζικούς λογαριασμούς
- Τι γυρεύουν δύο Τουρκοκύπριοι στα Χανιά, το σφακιανό γιαχνί της Ντόρας, ποιος μαυροσκούφης κινδυνεύει με απόταξη, τι συμβαίνει με τις εκλογές στον Άρειο Πάγο, και ο παντρεμένος πολιτικός με τη μελαχρινή ύπαρξη
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι σημαίνει άρση του casus belli και ποιες είναι οι άλλες απειλές της Άγκυρας
