ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Οι δράστες πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του γραφείου της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης.


ΝΔ: «Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω»
Ανακοίνωση, για την επίθεση στο γραφείο της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Το περαστικό έλαβε χώρα την 6η Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα έξω από το γραφείο της κυρίας Ράπτη στην Καμάρα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Άλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.