ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών και Μαροκινών κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού σημειώθηκε αργά το απόγευμα με συνέπεια να τραυματιστούν συνολικά τέσσερα άτομα: Ένας από το Μαρόκο, δύο από Αλγερία και ένας από την Βουλγαρία.
Οι δύο από τους τέσσερις κρατούμενους φέρουν περισσότερο σοβαρά τραύματα και βρίσκονται στο νοσοκομείο της Λαμίας ενώ οι άλλοι δύο μετά την μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας Δομοκού όπου τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες επέστρεψαν και πάλι στο χώρο των φυλακών.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κρατούμενοι βρίσκονταν στο προαύλιο της Α1 πτέρυγας και υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ τους η οποία πήρε γενικότερες διαστάσεις και απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια. . Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ένας κρατούμενος φέρεται να έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και να στράφηκε εναντίον των συγκρατούμενών του με συνέπεια τον τραυματισμό τους. .
Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για να ελέγξουν συνολικά την κατάσταση ενώ με παρέμβαση του εισαγγελέα συντάσσεται δικογραφία για το συγκεκριμένο επεισόδιο ενώ έγινε και έλεγχος στον προαύλιο χώρο των φυλακών όπου βρέθηκαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και μία μεταλλική γροθιά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στη Wall Street Journal: «Μπορούμε να επιτεθούμε σε κάθε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ιράν»
- Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη»
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα στο Ιράν»
- Σδούκου: «Ρήξη με το πελατειακό κράτος – Υπάρχουν δύο διαφορετικές Ελλάδες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.