Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία αναμένονται τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Το Καφέ της Χαράς», που αναβιώνει στον ΑΝΤ1 μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.
Ο νέος τέταρτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα από το νέο έτος και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο με όλο το αρχικό καστ της σειράς να επιστρέφει.
Μάλιστα, μόλις χθες, η Τζόυς Ευείδη ανέβασε την πρώτη ομαδική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».
Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονται οι πρωταγωνιστές Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Βαγγέλης Φατσέας), Χάρης Ρώμας (Περίανδρος Πώποτας), Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα Πώποτα-Φατσέα) και Ρένια Λουιζίδου (Χαρά Χάσκα).
Συγκινημένη, η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα «Together again», δηλαδή «Μαζί ξανά».
Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό στα νέα αυτά επεισόδια από το καστ θα λείπουν η Γωγώ, η Ματούλα και ο Μπίλυ, ενώ το καφέ της «πρωτευουσιάνας» δεν θα υπάρχει.
Μάλιστα, η Χαρά θα απουσιάσει από τα πρώτα επεισόδια του νέου αυτού κύκλου, ενώ μία άλλη γυναίκα, που υποδύεται η Ζέτα Δούκα, έχει κλέψει την καρδιά του δημάρχου!
https://www.instagram.com/p/B5K7fK3Fn7f/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jonathan Anderson: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior έχει εμμονή με τα αρχαία ελληνικά φλιτζάνια
- Διοικητές νοσοκομείων και ΥΠΕ: Πρώτη συνάντηση με τον Ά. Γεωργιάδη μετά την αξιολόγηση του ΕΣΥ
- Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός Κλαούντια Καρντινάλε, σε ηλικία 87 ετών
- Παναθηναϊκός: Οι προθέσεις του Αλαφούζου και η σιωπή της Μαρίας Αγγελικούση που γεννά ερωτήματα
