ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το έγγραφο που αποκάλυψε η Ιωάννα Μάνδρου στην “Καθημερινή” επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που όλοι είχαν καταλάβει. Οι μάρτυρες ήσαν εξαρχής παντελώς αναξιόπιστοι», τονίζει σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ επισημαίνει πως «παρανόμως εξετάστηκαν και παρανόμως “προστατεύθηκαν” για να προσδώσουν άρωμα μυστηρίου και να αποφύγουν όχι μόνο την αντεξέταση αλλά και τις ευθύνες τους».
Όπως αναφέρει ο κ. Βενιζέλος, «οι κανόνες της ποινικής δικονομίας και οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου παραβιάστηκαν όμως όχι μόνο στο επίπεδο της εισαγγελίας διαφθοράς αλλά και σε υψηλότερα επίπεδα». Σημειώνει δε, ότι το είχε τονίσει από τον Φεβρουάριο του 2018.
« Η υπόθεση Novartis ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο είναι η μεγαλύτερη και πιο πρόχειρη σκευωρία των τελευταίων σαρανταπέντε ετών. Μόλις αρχίσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική επιτροπή, οι αποκαλύψεις εκτιμώ ότι θα είναι καταιγιστικές», υπογραμμίζει ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημογραφικό: Κατά 44% κατέρρευσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια – Στα 65.000 παιδιά ετησίως
- ΔΕΗ – Dimand: Ενώνουν δυνάμεις για νέο «πράσινο» συγκρότημα γραφείων 176 εκατ. ευρώ στη Λ. Μεσογείων
- Ebury: Τα νομίσματα κινούνται σε στενά εύρη παρά την αναζωπύρωση της σύγκρουσης με το Ιράν
- Eurobank: Αγορά 2.273.500 ίδιων μετοχών αξίας 9,79 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.