ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην καρδιολογική κλινική Αττικού Νοσοκομείου με υπερτασική κρίση εισήχθη αργά την Τρίτη η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει φτάσει αισίως τα 96 της χρόνια και χθες τη νύχτα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάστασή της.
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πριν από δύο χρόνια έδωσε την τελευταία της συνέντευξη, η οποία προκάλεσε αίσθηση, καθώς μίλησε για την σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το πως αντιμετώπισε το διαζύγιό τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» – Τι έλεγε το πόρισμα της ΕΔΕΛ
- Τζουζέπε Τζιάνο: Η εξαγορά του ΧΑ από τη Euronext θα συνδέσει τις επιχειρήσεις με δεξαμενή ρευστότητας άνω των 6 τρισ.
- Τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία για τις προανακριτικές – Η κλειστή σύσκεψη και η πρόταση για αποχή
- ΔΕΗ: Το σχέδιο για τον εξηλεκτρισμό των μεταφορών σε Ελλάδα και Ρουμανία
