ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια φωτογραφία από τα νεανικά της χρόνια, όταν ήταν 23 ετών, μοιράστηκε η Nατάσα Παζαΐτη, στην οποία κάνει παρέλαση ως σημαιοφόρος με το Λύκειο Ελληνίδων στη Θεσσαλονίκη το 1989.
Η Νατάσα Παζαϊτη παρελαύνει φορώντας μια παραδοσιακή ενδυμασία και μάλιστα η εικόνα αυτή, είχε γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό “Μακεδονική Ζωή” έξι μήνες αργότερα.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έγραψε:
28η Οκτωβρίου 1989
Πριν από 30 χρόνια παρέλαση με το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στην αγαπημένη μου παντοτινή πατρίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
Φωτογραφία που δημοσιεύτηκε 6 μήνες αργότερα στο περιοδικό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΖΩΗ».
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
https://www.facebook.com/NatasaPazaitiBHC/posts/2762506020427657

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΗΕ, ΑΡΑΙΓ, ΔΑΑ, ΔΕΗ
- Πώς τα μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού σε βοηθούν να επιλέξεις καριέρα
- ΗΠΑ: Ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες αγωγές κατά Meta, Google, TikTok και Snapchat για τον εθισμό των ανηλίκων στα social media
- Intel: Στα 20 δισ. δολάρια ο στόχος για την άντληση κεφαλαίων από την πώληση μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.