Μπορεί να απέχουμε ακόμη τρεις μήνες από την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια, ωστόσο ήδη έχουν γίνει γνωστές κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε.
Ο νέος κύκλος θα διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τη λήξη του τέταρτου κύκλου, απ’ όταν δηλαδή ο Περίανδρος (Χάρης Ρώμας) και η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) χώρισαν και εκείνη έφυγε από το Κολοκοτρωνίτσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωλιάς των Κου Κου», πλέον ο Περίανδρος βρίσκεται σε σχέση με μία άλλη γυναίκα, την οποία υποδύεται η Ζέτα Δούκα, γι’ αυτό και η Ρένια Λουιζίδου δεν θα συμμετέχει στα πρώτα επεισόδια.
Έτσι πρόκειται να ενταχθεί από ένα συγκεκριμένο σημείο κι έπειτα στη σειρά, ενώ ο αριθμός των επεισοδίων στα οποία θα τη δούμε είναι περιορισμένος.
Εκείνη, βέβαια, θα φέρει τα πάνω κάτω στην πλοκή!
Συνολικά αναμένεται να παρακολουθήσουμε 25 επεισόδια, που θα προβληθούν τον Ιανουάριο του 2020, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping: Αποσύρει την προσφορά εξαγοράς της Genco Shipping μετά από τις νέες υπερβολικές απαιτήσεις του ΔΣ της Genco
- Μεγάλος σεισμός στον «Δακτύλιο της Φωτιάς»: 7,7 Ρίχτερ χτύπησαν την Ινδονησία – 20 νεκροί – Κατέρρευσαν κτήρια (Βίντεο)
- Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Τροποποιήσεις δρομολογίων στον Πειραιά
- Οριοθετημένη η φωτιά στην Κω, χωρίς ενεργό μέτωπο στο Ρέθυμνο – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 21 περιοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.