ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να επαναφέρουμε την ανάπτυξη, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να διασφαλίσουμε πως βγαίνουμε από τον φαύλο κύκλο που έχει κρατήσει πίσω την χώρα μου επί μία και πλέον δεκαετία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Νομίζω πως αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον λαϊκισμό και πιστεύω πως η νίκη μας αποτελεί επίσης νίκη για την δημοκρατία στην Ευρώπη, καθώς καταφέραμε να θέσουμε την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.
» Έχουμε μία φιλόδοξη, μεταρρυθμιστική ατζέντα μπροστά μας. Βρισκόμαστε ενώπιον προκλήσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
» Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να επαναφέρουμε την ανάπτυξη, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να διασφαλίσουμε πως βγαίνουμε από τον φαύλο κύκλο που έχει κρατήσει πίσω την χώρα μου επί μία και πλέον δεκαετία.
» Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στο εξωτερικό. Η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μία εξαιρετικά ασταθή περιοχή. Αλλά βρισκόμαστε εδώ ώστε να επαναβεβαιώσουμε την προσήλωσή μας στην ανάγκη για τη σταθερότητα της περιοχής και να εργαστούμε ώστε να υπάρξει πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Ερωτηθείς για την συμφωνία για το Brexit ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι πρέπει πρώτα να την δούμε και πρόσθεσε ότι συνιστά καλή είδηση ότι έχουμε συμφωνία, και πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα εγκριθεί από το Συμβούλιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: «Καμπανάκι» για την αυξανόμενη κυριαρχία της Κίνας στις σπάνιες γαίες και τα ορυκτά – Οι προκλήσεις των άλλων χωρών
- Καρανίκας: Το 1566 μας υπηρετεί δωρεάν – «Έχεις καλοπροαίρετη διάθεση, σπάνιο για Αριστερό» απάντησε ο Γεωργιάδης
- Η ΕΖΑ συνεχίζει την αναπτυξιακή της στρατηγική με την απόκτηση της μπύρας CRETAN KINGS
- Citi: Αυξάνει στα €52 την τιμή στόχο για τη μετοχή της Metlen
