ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς έχασε από πνιγμό το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της.
Το αγοράκι το οποίο είχαν γράψει πρόσφατα στον παιδικό σταθμό οι γονείς του, φαίνεται να κατάπιε αρακά, ο οποίος κόλλησε στον λαιμό του.
Μετά τις άμεσες προσπάθειες των εργαζομένων στον βρεφονηπιακό σταθμό, το μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.
Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι το μικρό παιδί έπρεπε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Οι γιατροί για περίπου μία εβδομάδα έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.
Φαίνεται όμως ότι έμεινε αρκετή ώρα χωρίς να οξυγονώνεται καλά κι αυτό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με την οποία εξέφραζαν τα συλλυπητήρια στον συνάδελφό τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το Δυόμιση (2,5) χρονών γιο του.
Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.
Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bain & Company: Σε τροχιά δυναμικής επανεκκίνησης η παγκόσμια αγορά Private Equity
- Quality-for-All: Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα με επίκεντρο τον ασθενή
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Το πλήγμα αμερικανικού υποβρυχίου που βυθίζει ιρανική φρεγάτα ανοικτά της Σρι Λάνκα
- Η TELEKOM στο MWC 2026: Καινοτομία με επίκεντρο το ΑΙ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.