ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ογδόντα εννέα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 201 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 89, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.
Επίσης, ελέγχθηκαν 738 οχήματα και βεβαιώθηκαν 368 παραβάσεις του ΚΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ουρμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.