ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη εκφράζουν, μέσω επιστολής τους, οι Μέτοχοι, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της “ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία”.
Η επιστολή αφορούσε τον καθοριστικό, όπως αναφέρουν, ρόλο του υπουργού στην επιτάχυνση και στην επίτευξη συμφωνίας της εταιρείας με τους πιστωτές της.
«Ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου διαπίστωσε το επίπεδο της τεχνογνωσίας, της τεχνολογίας αιχμής, καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία προορίζονται για εξειδικευμένες αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας, και στην συνέχεια στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες της εταιρίας για να υλοποιηθεί το στρατηγικό της σχέδιο», συμπληρώνουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρέσβης Ιράν στον ΟΗΕ: «Έχουμε ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ θα άρουν τον ναυτικό αποκλεισμό»
- Τραμπ: Προτείνει τώρα παράταση της εκεχειρίας μέχρι να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με το Ιράν
- Wall Street: Δεύτερη ημέρα απωλειών καθώς οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν οδηγούνται σε κατάρρευση
- Πετρέλαιο: Άνοδος έπειτα από αμφιβολίες για συμφωνία ειρήνης στη Μέση Ανατολή – Στα 98 δολάρια το βαρέλι Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.