ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά, ο χειρουργός του Μίκαελ Σουμάχερ, Philippe Menasche «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τη νέα «μυστική» θεραπεία που ακολουθεί ο θρύλος της Formula 1.
Σχεδόν έξι χρόνια, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ενώ έκανε σκι στις Άλπεις, πληροφορίες έκαναν λόγο για διακομιδή του Σουμάχερ σε νοσοκομείο του Παρισιού προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά από κυτταροθεραπείες.
Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, o 69χρονος χειρουργός του Σουμάχερ τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».
Ο Menasche δήλωσε πως η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια:
«Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός.
Σημείωσε δε, ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».
Τέλος ο γιατρός τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε ελάχιστα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χ. Α. Χωμενίδης: Η «Πανδώρα» αγγίζει τη μυστικότητα της ζωής
- Φάκελος «Μπαρτσελόνα»: Από το χείλος της χρεοκοπίας στο στοίχημα του ενός δισεκατομμυρίου
- Δύο μοναδικές μέρες στο Παρίσι για την Σίλια Κριθαριώτη με επίδειξη μόδας στο Pavillon Cambon και δύο πάρτυ σε εμβληματικά spots, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καίσαρη και η κοπή της πίτας του Σωματείου Giverson Φως
- Οι πιο δημοφιλείς στα social media πολιτικοί αρχηγοί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.