ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία έκταση 1.000 στρεμμάτων φέρεται να αγόρασε στη Κρήτη ένας Ρώσος κροίσος, ο οποίος θα χτίσει ξενοδοχεία.
Ανάμεσα στα στρέμματα που αγόρασε φέρεται να είναι και η βίλα στην οποία είχε γυριστεί η ταινία «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Το θρυλικό σπίτι των Φουρτουνάκηδων και των Βροντάκηδων θα γίνει πολυτελής κατοικία, μέρος της επένδυσης-μαμούθ που ετοιμάζει ο Βιτάλι Μπορίσοφ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Ρώσος μεγιστάνας πρόκειται να χτίσει 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία ξενοδοχεία σε μία έκταση 1.000 στρεμμάτων στον κόλπο Μιραμπέλου.
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μαρίνα 65 θέσεων, με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται ξανά (video)
- Στενά του Ορμούζ: Βρετανικό το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε από βλήμα πυραύλου
- Ανάλυση ΕΚΤ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν έχει μειώσει θέσεις εργασίας στην ευρωζώνη
- Selloff στα χρηματιστήρια του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι μετά την διήμερη αναστολή συναλλαγών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.