ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότεροι από 21.000 χρήστες έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης για υπαγωγή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της 1ης κατοικίας και για την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία.
Ολοκληρώθηκε η 12η εβδομάδα λειτουργίας της πλατφόρμας και, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eιδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αθροιστικά από 1η Ιουλίου 2019 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2019:
– Έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα και συναίνεσαν στην άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου 31.328 χρήστες.
– Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 21.101 χρήστες.
– Έχουν υποβληθεί 67 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες.
– Έχουν δοθεί 16 προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες.
– Έχουν ήδη αποδεχθεί 3 προτάσεις ρύθμισης οι δανειολήπτες και εκκρεμεί η αποδοχή των υπολοίπων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aγροτικά προϊόντα: Άνοδος σχεδόν 4% τον Σεπτέμβριο λόγω El Niño και Μέσης Ανατολής
- ΕΕ: Aυστηρότεροι κανόνες στα εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα – Στο στόχαστρο τα απαγορευμένα φυτοφάρμακα
- Χρηματιστήριο: Αυξάνει τις short θέσεις το Qube σε Credia και Bally’s
- Μενδώνη: Στόχος εθνικής σημασίας η ένταξη της Νικόπολης στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.