ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ προκαλεί ο θάνατος δύο ανθρώπων, που έχασαν σήμερα τη ζωή τους, εξαιτίας των δεινών καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, ένας εργάτης με καταγωγή από το Πακιστάν, χτυπήθηκε από κεραυνό στην περιοχή Λεχαινά Ηλείας, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Μετά το περιστατικό, ο 35χρονος εργάτης μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ο 35χρονος εργαζόταν την ώρα που έγινε το δυστύχημα.
Παράλληλα, ένας ακόμη άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην περιοχή της Κυπαρισσίας, την ώρα που μάζευε σίδερα σε χωματερή της περιοχής. Η είδηση έγινε γνωστή περίπου στις 15.00 το μεσημέρι. Ο 56χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη αργά.
Τραγικός είναι ο απολογισμός των συνεπειών του νέου κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλονιά: Βυθίστηκε ιστιοφόρο δυτικά του νησιού
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Έρευνες για κατάχρηση κονδυλίων από πρώην ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου
- Seanergy Maritime: Πράσινο φως από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το ομολογιακό δάνειο
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για οπαδική βία και ναρκωτικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.