ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ντάνο, τον Ατακάν και τον Λάμπρο Χούτο.
«Όσο δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα, τόσο μπαίνω στα αεροπλάνα. Πηγαίνω Μαϊάμι και Λας Βέγκας. Στόχος μου είναι να κυνηγήσω το όριο για την Ολυμπιάδα. Δεν το ‘χω καθόλου με την τηλεόραση. Μπορεί σε 2-3 χρόνια, όταν σταματήσω τον πρωταθλητισμό να κάνω κι εγώ τηλεόραση.
Δύο χρόνια ζούσα με μια κάμερα 24 ώρες οπότε είναι λογικό να έχω εξοικειωθεί με αυτό. Μου χρέωναν σχέση με τον Ντάνο και τον Ατακάν γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.
Ο Λάμπρος Χούτος είναι συνεργάτης και κολλητός μου, μη νομίζουν άλλα οι θαυμάστριές του. Έχω κάποιες προτάσεις από την Τουρκία και θα πάω να τις συζητήσω. Στην Τουρκία με γνωρίζουν περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα.
Δεν μετάνιωσα που είπα ότι ο Ατακάν είναι όμορφος, λέω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί να κάνω σχέση, δεν έχω χρόνο ούτε για τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pelagic Partners: Στο Χρηματιστήριο του Όσλο θυγατρική της κυπριακής ναυτιλιακής
- Κρίστη Αγαπητού: «Το “αόρατο ταβάνι” σπάνια έχει τη μορφή ανοιχτής σύγκρουσης — αυτό είναι που το κάνει τόσο δύσκολο να αντιμετωπιστεί»
- Οδηγούμε το νέο υβριδικό Renault Clio
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 17 Μαρτίου για τους κοινωνικούς λειτουργούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.