ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στέλεχος του τμήματος Αθλητικής Βίας της ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει στο Γαλάτσι εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης, εξερράγη και προκάλεσε φωτιά και υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Ακόμα, οι δράστες έγραψαν υβριστικό σύνθημα για τον ίδιο καθώς και το τμήμα στο οποίο υπηρετεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ κάνει «πολύ καλή δουλειά» και δεν σκοπεύει να τον αντικαταστήσει
- Ουκρανία: Συνομιλίες με ΗΠΑ και Ευρωπαίους για την ανοικοδόμηση πριν από το Άμπου Ντάμπι
- Μητσοτάκης για Μασκ: Δεν μπορείς να αγοράσεις μια εκλογή, όσο πλούσιος κι αν είσαι
- Μερτς μετά τις ενδιάμεσες: Ο Τραμπ θα παρακάμψει το Κογκρέσο με εκτελεστικά διατάγματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.