Στην πρώτη σειρά του fashion show της Emilia Wickstead βρέθηκε η Ευγενία Νιάρχου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.
Για την ξεχωριστή περίσταση η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ζώνη και μαύρες μπότες και μία εντυπωσιακή μακριά καπαρντίνα σε snakeskin μοτίβο.
Το stylish outfit είναι εξολοκλήρου του brand Emilia Wickstead.
Δίπλα στην Ευγενία Νιάρχου βρέθηκαν ισχυρές γυναίκες από το χώρο της μόδας, καθώς και γαλαζοαίματες.
Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος κάθισε μαζί με την σχεδιάστρια Σαμπίν Γκετί, την πρώην εκδότρια της Vogue και ιδιοκτήτρια του Moda Operandi, Λορέν Σάντο Ντομίνγκο αλλά και την σύζυγο του Αντρέα Κασιράγκι, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.
Η Λορέν είναι θεία της Τατιάνα, η οποία παντρεύτηκε τον γιο της Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα.
Στην αγκαλιά της είχε μάλιστα την μικρή της κόρη, Ίντια.
Η Ευγενία Νιάρχου έκλεψε την παράσταση!


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τα έξι ψέματα που είπε ο Σαλμάς
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το έργο ανάπλασης της ΔΕΘ θα προκηρυχθεί εντός του καλοκαιριού
- Παύλος Μαρινάκης: Απέναντι στους επικίνδυνους λαϊκισμούς του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση απαντά με πράξεις που στηρίζουν τους πιο αδύναμους
- Κριστίν Λαγκάρντ: Μεταξύ του «πολύ νωρίς» ή του «πολύ αργά» η ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.