Εκτός «The Voice» ο Γιώργος Λιανός;
Συνεχίζεται το «θρίλερ» γύρω από τα δύο ονόματα που θα συμπληρώσουν τη φετινή ομάδα του «The Voice», μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια και του Γιώργου Καπουτζίδη.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από το «Πρωινό» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τα ηνία της παρουσίασης φαίνεται πως αναλαμβάνει η Τάμτα, αφήνοντας εκτός το μέχρι πρότινος επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση, τον Γιώργο Λιανό.
«Τον φάγανε εκ των έσω, εσωτερικά δηλαδή, τον ροκάνισαν από μέσα τον κακομοίρη», υποστήριξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφερόμενος στον Γιώργο Λιανό.
«Λάουρα Νάργες, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια… Παντελέ μου», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος για τη Λάουρα, που και φέτος θα βρίσκεται στα backstage του Voice.
Όσο για τη θέση του τέταρτου κριτή, όλα δείχνουν πως θα δοθεί στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της παραγωγής για να «κλείσει» τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=SY3WuLo8IQ8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kατατέθηκε στην Βουλή ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Οι 10 πιο σημαντικές αλλαγές
- Στο Λουξεμβούργο ο Κυριάκος Πιερρακάκης για τις συνεδριάσεις του Eurogroup και του ECOFIN
- ΒΙΟΤΕΡ: Προχωρά σε αύξηση έως 2 εκατ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου στο πλαίσιο νέας συμφωνίας εξυγίανσης
- Η Celestyal θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου εν πλω
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.