ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της ΝΔ εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον ‘Aλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.
Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.
Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον ‘Αλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Αναφορές για εγκλωβισμένους στα μπαλκόνια
- H διασύνδεση ναυτιλίας και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας «κλειδί» για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
- AKTOR: Το σχέδιο Εξάρχου για παραχωρήσεις, ΣΔΙΤ και κατασκευή με «δύναμη πυρός» €1 δισ.
- Ιταλία και Τυνησία διαμαρτύρονται με επιστολές στον ΟΗΕ κατά της Λιβύης για την ΑΟΖ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.