• Κοινωνία

    Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που άγνωστοι επιτίθενται στα γραφεία της ΝΔ στον Άγιο Δημήτριο

    • NewsRoom

    Από τις επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ


    Μπαράζ επιθέσεων έχουν δεχτεί, τις τελευταίες ημέρες, τα γραφεία της ΝΔ σε διάφορες περιοχές της ελληνικής πρωτεύουσας.

    Μάλιστα, σήμερα το πρωί ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο, που καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης των δραστών στο παράρτημα της ΝΔ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

    Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ απεικονίζονται, συγκεκριμένα, δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, με καλυμμένα τα πρόσωπα, να περούν πέτρες στα γραφεία του κόμματος. Οι δύο άγνωστοι φαίνεται να πτοούνται προσωρινά, όταν περνά από μπροστά ένα διερχόμενο όχημα, όμως στη συνέχεια εξακολουθούν να πετούν πέτρες. Λίγες στιγμές αργότερα, οι δύο δράστες ανεβαίνουν στις μοτοσικλέτες τους και τρέπονται σε φυγή.

    Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν δεχτεί οι διάφοροι χώροι που φιλοξενούν τις δραστηριότητες του κόμματος, η Νέα Δημοκρατία αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν».

    Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει τα εξής:

    «Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας, ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού».



    ΣΧΟΛΙΑ