ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΙΣΑ: Η Ελλάδα θα μπορούσε να προσελκύσει κλινικές μελέτες 500 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας 23.000 νέες θέσεις εργασίας
Θετικά ανταποκρίθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στο αίτημα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη για παράταση της προθεσμίας αίτησης για τη ρύθμιση οφειλών των πολιτών προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα.
Ο υπουργός Εσωτερικών, μετά από συνεννόηση με τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, έδωσε εντολή να κατατεθεί άμεσα τροπολογία που θα δίνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς Δήμους και Νομικά Πρόσωπα, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.
Με τον τρόπο αυτό διευκολύνονται πολλοί πολίτες οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και δημιούργησαν χρέη στους δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα.
Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Ρήγας
- Πιερρακάκης: Κατέθεσε επέκταση της περιμέτρου θετικών μέτρων για ακριτικές περιοχές και στελέχη του ΠΣ και του ΛΣ
- Kρυπτονομίσματα: Η πτωτική αγορά εξαφάνισε σχεδόν σχεδόν όλα τα κέρδη του 2025
- Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε 3χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο