ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για την δυσχερή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.
Εμείς δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, είπε στον ΣΚΑΪ για το θέμα της ΔΕΗ ο Κωστής Χατζηδάκης.
Παράλληλα υπερασπίστηκε το σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης και εξήγησε ότι θα πληρώσουν όλοι για την εξυγίανση και όχι μόνο οι συνεπείς καταναλωτές. Ανέφερε ότι το πρόβλημα με την ΔΕΗ απαιτεί εμπροσθοβαρείς λύσεις και με το σχέδιο που εκπονήθηκε δεν ελήφθησαν επώδυνα μέτρα για την επιχείρηση.
Αυτά που είχαμε πει προεκλογικά αυτά εφαρμόζουμε. Είχαμε σοβαρά προετοιμαστεί για την διακυβέρνηση του τόπου, τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη σύζυγο του πρωθυπουργού Σάντσεθ
- Στενά του Ορμούζ: Τα πλοία ενημερώθηκαν πως μπορούν να χρησιμοποιούν τη διαδρομή με ενεργά τα σήματά τους
- ΟΗΕ κατά ΕΕ για τις επιστροφές μεταναστών: «Δεν μπορούν να μεταθέτουν τις υποχρεώσεις τους σε τρίτες χώρες»
- Λίβανος: Νέες συγκρούσεις παρά την εκεχειρία – Πυρά Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.