ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εισαγγελική εντολή, αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» για την εκκένωση του ΒΟΞ στα Εξάρχεια, όπου αποτελεί άτυπη έδρα του «Ρουβίκωνα».
Όπως έγινε γνωστό η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας διάταξε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας από τους αρμοδίους για την ασφάλεια να ερευνήσουν εάν στην περίπτωση του ακινήτου επί της οδού Θεμιστοκλέους τελούνται αδικήματα τα οποία διώκονται αυτεπάγγελτα.
Με αυτόν τον τρόπο η εισαγγελία και αλλά και η αστυνομία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της απροθυμίας των διοικήσεων του ΙΚΑ (στο οποίο και ανήκει το κτήριο) να ζητήσουν την εκκένωση του χώρου και την ποινική δίωξη των καταληψιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.