ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 14χρονος σκότωσε με πιστόλι πέντε μέλη της οικογένειάς του τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην αμερικανική πολιτεία Αλαμπάμα, ανέφερε η τοπική αστυνομία.
Ο έφηβος, αφού κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, «παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τα πέντε μέλη της οικογένειάς του στην κατοικία τους», έγραψε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λάιμστοουν, που βρίσκεται στα σύνορα με το Τενεσί, νότια του Νάσβιλ.
«Βοηθά αυτή τη στιγμή τους ερευνητές να εντοπίσουν το όπλο, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, το οποίο είπε ότι πέταξε εκεί κοντά», διευκρίνισαν οι αρχές.
Η αστυνομία είχε αναφέρει αρχικά πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και πως άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι δύο τελευταίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ώρες.
Επίσης, ένας άνδρας σκότωσε επτά ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 22 στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Τέξας πυροβολώντας αδιακρίτως οδηγούς αυτοκινήτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιστορίες Ναυτιλίας: Ποιο ελληνικό νησί υπήρξε «νησί της ακολασίας» την εποχή των πειρατών
- Εθνική Τράπεζα: Αγόρασε 1.282.231 ίδιες μετοχές αξίας 19,8 εκατ. ευρώ
- Παπασταύρου: «Η καθαρή μετάβαση να συμβαδίζει με την κοινωνική συνοχή και την ανταγωνιστικότητα» – Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βόπκε Χούκστρα
- Θεοδωρικάκος: «Αναβαθμίζουμε το Εθνικό Αστεροσκοπείο με έργα 66 εκατ. ευρώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.