ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 40 ηγετικά στελέχη των τζιχαντιστών σκοτώθηκαν σήμερα σε πυραυλική επίθεση εναντίον μιας συγκέντρωσής τους, κοντά στην πόλη Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα από την έναρξη του πολέμου, το 2011.
Σύμφωνα με τον Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, τον διευθυντή του Παρατηρητήριου, οι πύραυλοι έπληξαν μια συνέλευση των αρχηγών των τζιχαντιστικών ομάδων Χουράς αλ Ντιν, Ανσάλ αλ Ταουχίντ και άλλων, μέσα σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης. “Τουλάχιστον 40 από αυτούς σκοτώθηκαν”, τόνισε, διευκρινίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος ευθύνεται για αυτό το πλήγμα.
Η Χουράς αλ Ντιν είναι μια μικρή οργάνωση που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.
Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν επρόκειτο για αεροπορική επιδρομή ή για επίθεση με πυραύλους εδάφους-αέρος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
- Εξέλιξη βόμβα για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής – Ανοίγει ο δρόμος για ακύρωση παλαιών φόρων και προστίμων
- Νικολαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Ο βουλευτής διαψεύδει ότι αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό
- Τσίπρας: Επι ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε ούτε ένα ευρώ στα funds από τις τράπεζες, να τελειώνει αυτή η πλάκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.