ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη είναι η ανησυχία της κυβέρνησης σχετικά με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Ενδεικτικό είναι ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί ΚΥΣΕΑ το Σάββατο, με αυτό το αντικείμενο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου: «Συνεδριάζει αύριο Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, στις 11.00 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), με αντικείμενο την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών».
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι θα πραγματοποιηθεί μεταφορά 1.002 ατόμων, με χαρακτηριστικά ευαλωτότητας, από τη Μόρια σε καταυλισμό προσφύγων στη Νέα Καβάλα, καθώς πλέον ο αριθμός μεταναστών στον καταυλισμό της Μόριας έχει φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 10.241 κατοίκων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: ΗΠΑ, Βρετανία και Καναδάς εξέδωσαν ταξιδιωτική προειδοποίηση μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση για τον Μίνωα Ζομπανάκη – «Αντιλαμβανόταν την οικονομία ως ένα πεδίο δράσης για καλύτερη ζωή των πολλών»
- Βόρεια Μακεδονία: Διπλωματικό διάβημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια για πανό με τη «Μεγάλη Μακεδονία»
- Πούτιν: Μετέφερε στον Τραμπ το μήνυμα της Τεχεράνης για το τέλος του πολέμου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.