ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μαγιόρκα βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον στενό της φίλο και παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά.
Οι δυο τους βρέθηκαν σε αυτόν τον εξωτικό προορισμό κάνοντας κρουαζιέρα, αλλά όχι μία οποιαδήποτε κρουαζιέρα.
Πρόκειται για την κρουαζιέρα που διοργάνωσε ο Jon Bon Jovi για τους θαυμαστές του.
Η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκονται ανάμεσα στους τυχερούς που ζουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία απολαμβάνοντας το μαγευτικό αυτό ταξίδι στην Ισπανία, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν με τις επιτυχίες που τραγουδάει live πάνω στο κρουαζιερόπλοιο ο θρυλικός Bon Jovi.
«Εντάξει… Έφτασε ο κ…ος μας μέχρι τη Μαγιόρκα. Και με Bon Jovi on board… Ποιος να μας το έλεγε Ναταλία Γερμανού! Το φετινό καλοκαίρι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την παραλία με τα μαγιό τους και με άκρως ανεβασμένη διάθεση.
https://www.instagram.com/p/B1wm3UqiC3L/
Ακόμη, ο Θέμης Γεωργαντάς μοιράστηκε στιγμιότυπα από την συναυλία, με τον frontman των Bon Jovi να ανεβάζει πάνω στη σκηνή μία κοπέλα με την οποία τραγούδησαν την επιτυχία «It’s My Life».






ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας για τις απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: Πρόωρη η σύνδεση των επεισοδίων – Σε επιφυλακή η ΕΕ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Προφυλακίστηκε ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης για την υπόθεση των 2,9 εκατ. ευρώ – «Ήμουν εξαρτημένος από το στοίχημα»
- Τα Χριστούγεννα ξεκινούν από το σπίτι με την ΙΚΕΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 123.106 ευρώ στη ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.