ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο κλαμπ των πιο καλοντυμένων γαλαζοαίματων έρχεται να προστεθεί η πριγκίπισα Μαίρη της Δανίας, η οποία εθεάθη πρόσφατα να φοράει ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο φόρεμα από τα H&M.
Πρόκειται για ένα μακρύ παλ κοραλί φόρεμα με ένα υπέροχο pattern σε μωβ και μπεζ αποχρώσεις. Ξεχωρίζουν το κόψιμο που έχει μπροστά, ενώ οι λεπτομέρειες στο μπούστο προσδίδουν θηλυκότητα.
Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι οικονομικό και έγινε ανάρπαστο, μετά την εμφάνιση της πριγκίπισσας.
Το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο.
Δεν είναι η μόνη γαλαζοαίματη που επιλέγει να φορέσει ένα πιο οικονομικό brand, καθώς κάτι αντίστοιχο έχουν πράξει και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ελλά και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.
https://www.instagram.com/p/B1oSfuag_T5/
Οικονομικό, κομψό και θηλυκό, μας αρέσει!

https://www.instagram.com/p/B1orVFiAt-I/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές
