Τις τελευταίες μέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη στην Κυλλήνη λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό του ΣΚΑΪ.
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ επιστρέφει τη Δευτέρα στα επαγγελματικά της καθήκοντα και λίγο πριν το come back στην Αθήνα έκανε τις τελευταίες βουτιές της στην Πελοπόννησο.
Μαζί με την κουμπάρα της (νονά του γιου της) Άννα Ζηλάκου και τα παιδιά τους, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην Κυλλήνη και απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά με πολύ χαρούμενη διάθεση, η Σία πόζαρε μαζί με την κουμπάρα της και ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media, αποκαλύπτοντας φυσικά ότι τα παιδιά τους… φρόντισαν να τους βγάλουν νοκ άουτ!
Δείτε τις φωτογραφίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Ο Νίκος Μπρουτζάκης καταγγέλλει κλειστή κάστα
- Ομάν: «Θετικές» οι συνομιλίες με το Ιράν σύμφωνα με το Μουσκάτ, που προειδοποιεί για επιθέσεις σε πλοία
- Δούκισσα Νομικού: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
- Ανακαλείται προληπτικά γνωστή μαρμελάδα



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.