ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σημερινή ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου (θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη) προκειμένου να δρομολογηθεί μια οριστική λύση για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης.
Η Κυβέρνηση μέσω των αρμόδιων υπουργείων, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες έτσι ώστε να βρεθεί ο τρόπος να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να περιοριστεί η ζημία, τόνισε ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κι αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που ελήφθησαν με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τουριστική αγορά της Ρουμανίας, καθώς πολλοί από τους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στο νησί ήταν Ρουμάνοι.
Στο «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε και ο Γ. Γλήνιας, Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης, ο οποίος εστίασε στη μεγάλη ζημία που υπέστη το νησί από τη δυσφήμηση που προκάλεσε ο εγκλωβισμός των τουριστών. Όπως είπα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο στα καταλύματα «χτυπάει μόνο για ακυρώσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Πάνω από 2.000 αιτήσεις για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ – Το μεγάλο στοίχημα οι νοσηλευτές
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.