ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιπετειώδες αποδείχθηκε το ταξίδι με ένα επιβατηγό τουριστικό πλοίο στην Κάρπαθο για επτά ξένους τουρίστες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω του έντονου κυματισμού και της εισροής υδάτων στην πλώρη του πλοίου.
Το πλοίο «ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΙΙΙ» που είχε αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι Πηγαδιών με προορισμό το Διαφάνι, με 162 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, επέστρεψε στο λιμάνι, όπου οι τραυματίες παρελήφθησαν από ιδιωτικό όχημα αρχικά σε ιδιωτική κλινική και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.
Έξι από αυτούς εξήλθαν, ενώ μία 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.
Στο πλοίο πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκαν φθορές στην περιοχή της πλώρης καθώς και φθορά μέρους του καταστρώματος.
Από το Λιμεναρχείο Κάρπαθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
