ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακαριαίο θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής ένας ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος Γκρέιντερ στο δρόμο Πλατιάνα – Νέδα – Φιγαλεία στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.
Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα. Ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αμερικανίδα αυτοκράτειρα του lifestyle μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της Σουόνσι
- Από τον Αρκτικό Κύκλο στο Αιγαίο: το νορβηγικό υπόδειγμα εθνικής στρατηγικής
- Τέλος χρόνου για όσους δικαιούνται επιστροφή ενοικίου – Ποιες τροποποιητικές δηλώσεις θα κάνει δεκτές η ΑΑΔΕ
- Οι 25 πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη ελέγχουν 2,9 τρισ. δολ. – To ακριβό «εισιτήριο» και τα new entries