Στα καλύτερά του βρίσκεται αυτή την εποχή το καρπούζι. Γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους, όπως για παράδειγμα να γίνει ένα απολαυστικό και δροσιστικό Fruit punch.
Όπως μας εξηγεί ο Άκης Πετρετζίκης, το καρπούζι στην εν λόγω συνταγή θα είναι η «κανάτα» όπου θα σερβίρουμε το fruit punch. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κοπεί προσεκτικά ώστε να μην δημιουργηθούν ρωγμές.
Μέθοδος Εκτέλεσης
– Στερεώνουμε το καρπούζι στον πάγκο εργασίας οριζόντια και κόβουμε τη μία άκρη. Αφαιρούμε το καπάκι που κόψαμε.
– Με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να φτάσουμε στο πιο λευκό του μέρος του. Τοποθετούμε την ψίχα σε ένα μπολ και προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.
– Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δόσεις την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να γίνει χυμός. Μεταφέρουμε σε μια κανάτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπύρος Θεοδωρόπουλος (ΣΕΒ): Η Ελλάδα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στη συμπαραγωγή σύγχρονων αμυντικών συστημάτων
- Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Η ανάπτυξη των ηλεκτρικών δικτύων να συμβαδίσει με την επενδυτική έκρηξη του AI
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ωρωπού, στις 11 και 12 Νοεμβρίου
- Ράσμουσεν σε Τραμπ: Κάτω τα χέρια από την Γροιλανδία