ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Κ. Πιερρακάκη – Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Κανείς δεν θα πίστευε πριν από χρόνια ότι ένας Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα βρισκόταν στο τιμόνι του Eurogroup»
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λουξεμβούργο προκειμένου «να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», ανακοίνωσε σήμερα τη Επιτροπή.
Ο 64χρονος Γιούνκερ χρειάσθηκε να «συντομεύσει» τις διακοπές του στην Αυστρία και «να επανέλθει στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βρυξέλλες.
Ο Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ηγεσία της Επιτροπής από το 2014 και του οποίου η θητεία εκπνέει τον προσεχή Οκτώβριο, χρημάτισε επίσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: «Αντάρτικο» Πιστόριους κατά ΗΠΑ – Απορρίπτει τις απαιτήσεις Τραμπ για τυφλή υπακοή στο ΝΑΤΟ
- Υπουργείο Ανάπτυξης: Ολοκληρώθηκαν οι αναβαθμίσεις σε έξι βιομηχανικές περιοχές της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ύψους 13,9 εκατ. ευρώ
- Προοδευτική ΑΤΕ: Στις 15 Σεπτεμβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση
- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2026 για 6η συνεχή χρονιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.