ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Χρυσή Χήνα» περιλάμβανε το μενού για ζευγάρι εκδρομέων από την Αθήνα που επισκέφθηκε ταβέρνα στη Χαλκίδα και για ορεκτικό απόλαυσε έναν τυχερό λαχνό ΣΚΡΑΤΣ αξίας 100.000 ευρώ.
Είχαν παραγγείλει και περίμεναν το γεύμα τους, όταν πέρασε από το κατάστημα ένας λαχειοπώλης. Αγόρασαν έναν λαχνό του παιχνιδιού «Χρυσή Χήνα» και ο σύζυγος ανέλαβε το σκρατσάρισμα.
Η αποκάλυψη του τυχερού συμβόλου τον άφησε άφωνο, ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα του τον παρακινούσε να μην καθυστερεί και κρυώσει το φαγητό που μόλις είχε έρθει. Σιωπηλός, συνέχισε να κοιτάζει επίμονα το δελτίο, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είχαν κερδίσει το ποσό των 100.000 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα